Onze partners/

Breedband Regio Eindhoven zorgt er als leverancier van zakelijke glasvezelverbindingen voor dat uw bedrijfslocaties op een onafhankelijke manier zijn verbonden met bijv. een dienstaanbieder of datacenter. Als klant bent u vrij om te kiezen met welke partijen u zaken doet. We werken daarbij samen met betrouwbare partners welke hun diensten aanbieden over of aansluitend aan ons netwerk. Onderstaand vindt u een overzicht van onze geselecteerde partners in willekeurige volgorde.

  • Alles
  • Datacenters
  • Glasvezelnetwerken
  • Netwerk Specialisten
  • Service Providers

NorthC Datacenter Eindhoven (voorheen NLDC)

NorthC Datacenter Eindhoven is het enige volgens Tier 4 normen gebouwde datacenter in Nederland. Ontworpen en gebouwd volgens de strengste eisen. Continu beschikbaar en zowel Concurrently Maintainable als Fault Tolerant. Met 1.200 m² aan colocatieruimte biedt NorthC Datacenter Eindhoven de oplossing die u wenst. De geografische ligging van het datacenter is bovendien de ideale uitgangspositie voor multi-siteoplossingen. Met een twin- of triple-datacenter-failover-oplossing, backup of disaster recovery opstelling creëert u extra zekerheid. Meer over NorthC Datacenter Eindhoven.

S-IP

S-IP is een samenwerkingsverband van een aantal telecommunicatie consultants met ambitie. Iedere consultant heeft minimaal 20 jaar ervaring in de branche, maar speciaal in de regio zuidoost-Brabant. Klantcasus worden door het team bekeken en beoordeeld. Daarna wordt geadviseerd op basis van kwaliteit. Inmiddels werkt bijna ieder bedrijf in meer of mindere mate in de "cloud" en is bereikbaarheid, maar vooral beschikbaarheid van essentieel belang. Waarom Glasvezel? Wat betekent redundantie, hosting of S-IP VPN? Wilt u met uw bedrijf altijd "online" zijn, maar ook zeker weten dat dit voor een acceptabel tarief plaatsvindt. Neem contact op met Team S-IP voor een vrijblijvend advies.  Meer over over S-IP.

Relined

Relined Fiber Network richt zich op verhuur van Dark Fiber verbindingen voor de zakelijke markt. Het netwerk heeft een unieke ligging langs de spoordijken (via ProRail) en in de hoogspanningsmasten (via TenneT), waarmee lange afstanden tegen een zeer lage demping overbrugd kunnen worden. In en rond Amsterdam heeft Relined een eigen fijnmazig netwerk waarop vrijwel alle carrier neutrale datacenters zijn aangesloten. Naast het landelijke glasvezelnetwerk kan op diverse plekken in het land ook een interconnectie worden gemaakt met netwerken in Duitsland, België en de UK. Meer over Relined.

aQuestora

aQuestora is als neutrale netwerkoperator actief in glasvezelprojecten als HSLnet, BoekelNet, Landerd en KempenGlas, met providers als Canal Digitaal, Trined en Plinq. Zakelijk beheert het de glasvezel verbindingen op de bedrijventerreinen De Hurk, Esp, Goederen Distributiecentrum (GDC), Kapelbeemd, Flight Forum en Eindhoven Airport in Eindhoven (exploitant G.V.E.), industriepark Ladonk in Boxtel (exploitant Glasdonk BV) en het bedrijventerrein in Cranendonck (exploitant Cranendonck//Net). In samenwerking met BRE en EFX heeft het in 2016 de gunning gewonnen van SchoolNet Eindhoven als Maatschappelijke Netwerk Operator. Meer over aQuestora.

A2B Internet

A2B Internet is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het leveren van Internetverbindingennetwerkbeheer, netwerkdesign en verschillende datacenter diensten. Naast standaard internet verbindingen levert A2B-Internet ook oplossingen op locaties en momenten waar andere telecom providers liever een ommetje maken. Wij zijn voor 100% eigenaar van ons netwerk. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om goed en voordelig internet te leveren maar worden wij ook regelmatig gevraagd als techniek partner bij vraagstukken die door traditionele leveranciers als lastig worden ervaren. Zoekt u een partij om uw datacenter of kantoren veilig te ontsluiten via het internet? Vraag dan een consult aan bij A2B Internet of raadpleeg onze postcode-checkerMeer over A2B Internet.

Signet

Signet, de zakelijke provider die het anders doet. Wij geloven in snelle internetverbindingen met hoge beschikbaarheid voor iedereen. Innovatieve netwerkoplossingen, cloudproducten en telefonie tegen een eerlijke prijs. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat u Altijd Online bent. Meer over Signet.

Pocos

Pocos staat voor 'Powering Communication Solutions'. Pocos levert als onafhankelijke en zelfstandige Wholesale service provider, innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en cloud-diensten. Pocos werkt met gecertificeerde partners voor advies en installatie van onze diensten. Via onze unieke partner portal kunnen partners 24x7 alle benodigde informatie raadplegen die nodig is om orders te realiseren en te beheren. Meer over Pocos.

Arcadiz Networks

Arcadiz Networks is specialist in het belichten van Dark Fiber. Onze belichtingsapparatuur kan vrijwel alle aantallen en type bandbreedtes ondersteunen. Er kunnen meerdere, 1 GigE, 10 GigE, 40 GigE, 100 GigE, 4FC, 8FC, 16 FC bandbreedte kanalen op slechts één BRE glasvezelpaar ondersteund worden. Afhankelijk van uw wensen en eisen bieden wij verschillende passieve en actieve CWDM en DWDM oplossingen, met de mogelijkheid tot encryptie. Arcadiz implementeert en onderhoudt reeds 15 jaar belichtingsoplossingen voor gerenommeerde bedrijven en Internet Service Providers. Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op via info@arcadiz.nl of 030-8892094. Meer over Arcadiz Networks.

Interconnect

Interconnect is specialist in IaaS- en aanvullende diensten en opgenomen in de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland. Interconnect is in deze ranglijst de enige puur Nederlandse speler.

Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit, zijn we de professionele businesspartner voor bedrijven en organisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritieke IT-infrastructuur. We beschikken over eigen datacenters in Den Bosch en Eindhoven met een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s.

Naast hoogwaardige technologie voorzien we in diepe en brede technische kennis en expertise en helpen we klanten als Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan hun marktvraag. Zo helpen we klanten hun innovatievermogen te versterken. Meer over interconnect.

 

DSD Business Internet

DSD Business Internet is een zakelijke internet service provider uit de regio Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor zakelijk glasvezel en telefonie door heel Nederland. Ons aanbod is flexibel met internet, telefonie, virtuele firewall, webhosting en koppelen van vestigingen. DSD Business Internet heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van toepassing van internettechnologie bij bedrijven. Meer over DSD Business Internet.

Glasvezel Eindhoven

De ondernemersverenigingen van de Eindhovense bedrijventerreinen De Hurk, Esp, Goederen Distributiecentrum (GDC), Kapelbeemd, Flight Forum en Eindhoven Airport (OKEA) - verenigd in Glasvezel Eindhoven B.V. -, hebben samen glasvezel aangelegd. Een uniek netwerk in eigen beheer, dat garant staat voor eigen zeggenschap, continuïteit door een toekomstvaste samenwerking en een beheersing van de kosten. Kiest u voor Glasvezel Eindhoven, dan kiest u voor een open netwerk van en voor ondernemers, waarbij de opbrengsten terugvloeien naar de zakelijke gebruikers en waarbij u vrij kunt kiezen voor providers en hun diensten. Meer over Glasvezel Eindhoven.

BAM Infra Telecom

BAM Infra Telecom behoort tot de top van de markt op het gebied van de aanleg van telecommunicatienetwerken. Wij bieden een compleet dienstenpakket dat de gehele keten bestrijkt, van ontwerp en detailengineering tot en met werkvoorbereiding, aanleg, projectmanagement, beheer en onderhoud. Alle benodigde disciplines en expertise hebben wij in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen schakelen en optimaal controle hebben op de processen. Jaarlijks leggen wij honderden kilometers glasvezel-, coax- en kopernetwerken aan voor onze opdrachtgevers. Bij alles wat wij doen kijken wij steeds weer naar de best mogelijke oplossing om sneller en met minimale impact op de omgeving te werken. Meer over BAM Infra Telecom.

Claranet

Claranet is een van de grootste onafhankelijke IT-dienstverleners in Europa met een helder doel: het samenbrengen van de beste mensen, processen en technologieën om flexibele, veilige en kosteneffectieve Managed Services te leveren. Claranet biedt bedrijven geïntegreerde Cloud-, Hosting- en Netwerkdiensten aan en heeft Claranet vestigingen in 6 Europese landen. Ondanks de internationale groei van Claranet heeft onze focus sinds de oprichting in 1996 altijd op de lokale dienstverlening gelegen, vanuit lokale kantoren en vanuit lokale datacenters. Meer over Claranet.

EcoRacks

EcoRacks in Eindhoven is een groen duurzaam datacenter in Brabant. Als oprichters zijn we al actief in de branche vanaf 1992, beheerden eerder een datacenter en waren adviseur bij diverse datacenters. Nu spelen we in op de actuele vraag naar een flexibel datacenter met een duurzaam energiebeleid in Eindhoven (rackspace vanaf 1U). Bij 't groen duurzaam datacenter Ecoracks in Eindhoven is het mogelijk om vanaf 1U server ruimte af te nemen, heeft u meerdere servers dan is rackspace de keuze waar we prima passend server advies kunnen bieden als datacenter. Meer over EcoRacks.

Eindhoven Fiber eXchange

Eindhoven Fiber eXchange (EFX) exploiteert een open, onafhankelijke en onpartijdige marktplaats zonder winstoogmerk voor bedrijven en instellingen. Op deze marktplaats brengt EFX dienstaanbieders, (glasvezel)netwerken en eindgebruikers (bedrijven en instellingen) bij elkaar. Op de EFX zijn diverse verglaasde bedrijventerreinen en ringen aangesloten. Bedrijven en instellingen die aangesloten zijn op deze verglaasde bedrijventerreinen kunnen gebruik maken van allerlei diensten van aangesloten dienstenaanbieders. Elke dienstenaanbieder kent zijn eigen set van diensten. Door het open netwerk kan ieder bedrijf en/of instelling hiervan gebruik maken. Meer over Eindhoven Fiber eXchange.

Fiber Carrier Association

Breedband Regio Eindhoven is deelnemer in de Fiber Carrier Association (FCA). De FCA heeft als missie om onafhankelijke carriers in Nederland een platform te bieden en de onderlinge samenwerking daartussen te bevorderen. Deze samenwerking bevordert op zijn beurt de groei van de individuele carrier en daarnaast de kwaliteit van de infrastructuur in heel Nederland. Meer over FCA.

Inphos

INPHOS+ Bij inphos+ geloven we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Een veilige, betrouwbare en werkende ICT omgeving neemt zo’n belangrijke plaats in binnen het bedrijfsproces, dat u daarin ondersteund wilt worden door een professional, met kennis van zaken. Een partner die naast u staat om het optimale uit uw omgeving te halen, waardoor u zich maximaal kunt focussen op uw corebusiness. Inphos+ kan die ICT partner voor u zijn. Wij kunnen u een totaalpakket bieden waardoor u zorgeloos al uw ICT, Telecom en hostingvraagstukken bij één partner kunt neerleggen. Ook uw internetverbinding. Met uw wensen en voorwaarden helder in kaart, adviseren wij de best passende oplossing voor ú. Volledig, eerlijk, transparant en gericht op uw toekomst. Meer over inphos+